Plaja Rex Mamaia, acest Loft al concursurilor sportive

Plaja Rex Mamaia, acest Loft al concursurilor sportive

Nu reprezinta nici o noutate faptul ca Mamaia este gazda celor mai scumpe cluburi din tara.

Unii cheltuiesc pe o sticla de sampanie o suma cu care ai putea sa-ti cumperi un Logan. Sezlongul costa cat o pereche noua de papuci de alergare iar Corona pe plaja iti scoate din buzunar banii de o masa decenta cu trei feluri si desert.

Exagerez evident, insa in momentul in care spui Mamaia spui scump.

Pai si, in conditiile acestea, cum sa nu se alinieze si concursurile sportive la acest trend si cum ar putea sa strice faima statiunii organizand un concurs ieftin, la care sa vina toti saracii in Kalenji?

In contextul de mai sus a aparut un nou concurs organizat la… surpriza, Mamaia. Cu un site putin enigmatic, fara prea multe informatii insa cu taxele de inscriere afisate. In Euro, ca deh, asa sade bine unui concurs exclusivist.

Prezentat ca si «inot in ape libere» concursul ne promite o experienta unica si o provocare pe masura. Oceanman! Bine, cat de spectaculos poti prezenta un concurs in care inoti dus-intors in mare? Singura sansa de reusita este un marketing agresiv si bine directionat.

Dupa reteta de succes Ironman, acu` poti deveni un Oceanman. Oceanman inotand in mare. Acu nah, nu puteau sa-i zica Seaman ca suna ca naiba. Mare, ocean, lac…aia e! Important este ca esti The Man.

Stau si ma gandesc ce vom gasi in kit-ul de start? Tricou, bidon? Nu cred. Insa cu siguranta o casca si clasicele cronometrare, fotografii, doua masute cu banane la iesirea din apa si un traseu de exceptie, daca ai noroc, curatat de alge.

Incercand sa aflu cine organizeaza acest concurs, din deductiile mele de detectiv de provincie, a reiesit ca Sporter Moldova este « vinovatul » Cum au reusit moldovenii sa se descurce si sa se infiltreze in parcarea si plaja Rex, ramane de vazut si cu siguranta vom afla cat de greu a fost si cat de norocosi suntem ca avem Oceanman in Romania.

Speram doar sa nu aiba soarta celuilat Ocean(Lava)

Pentru ca, in cazul in care va gandeati de unde se va lua startul….surpriza, Hotel Rex. Asa ca, la fel cum in Mamaia Nord avem Loft, Gaga, Fratelli, asa avem, sau am avut Oceanlava, Oceanman sau H3RO la Rex.

E un semnal de alarma pentru celelalte concursuri. Se cam ocupa locurile in parcare la Rex si raman pe afara.

Uite un nou business pentru Rex care se incurca aiurea cu renovarea camerelor! Baga un concurs de “treasure hunt” printre ruine si aia e!

Reteta succesului! Trei Oceane din astea, un triatlon, gasim un organizator sa faca vreo cursa cu obstacole si gata. Avem Rex Sport Events SRL

Un concurs de drift in parcare, mici, hamsii si targ de Dragobete.

Deci, daca vreti la Lof…pardon, Oceanman pregatiti-va sa scoateti din buzunar intre 30 si 80 euro, in functie de momentul si proba la care va inscrieti. Pana aflam mai multe detalii, aruncati un ochi aici. Daca vreunul dintre voi se incumeta sa devina « Omul Oceanului » la mare la Mamaia, am aprecia un review pe platforma. Nu de alta dar sa stim si noi. Sa fiti sanatosi si la punga grosi (ca avem nevoie la ce vremuri se arata)  :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *