Devino contributor!

Devino contributor!

Salutare!

 

Echipa ZOOMRA cauta contributori pasionati de alergare, triatlon sau ciclism care vor sa se alature echipei editoriale si care vor sa contribuie prin experienta si scrisul lor la una dintre cele mai promitatoare comunitati sportive din online-ul romanesc.

Vrem sa te descoperim chiar pe tine, tu care dintotdeauna ai vrut sa scrii si sa citesti chestii cat mai misto si diferite si care esti acum pregatit (sper ca ti-ai ascutit stiloul cel mai bun pentru asta) sa scrii pentru sportivii amatori din toata tara.

De ce sa scrii pentru ZOOMRA.RO?

Articolele tale vor fi citite de un public larg, de nivel national, format din oameni care iti impartasesc pasiunea. Mai mult, vei ajuta comunitatea sa fie informata, iti vei dezvolta brand-ul personal si, de ce nu, vei seta tendinte noi in sportul de masa.

Iar dacă ceea ce scrii este apreciat de cititorii nostri, ai sansa ca la finalul fiecarui an, articolul tau sa fie premiat.

Care sunt temele pe care le abordam în articole?

  • Review evenimente sportive
  • Teme de interes in zona de alergare/triatlon/ciclism (tehnici de antrenament, sfaturi nutritie etc)
  • Interviuri cu personalitati din domeniu
  • Review echipament de specialitate
  • …si tot ce iti vine in minte si are legatura cu pasiunea noastra

Calitate

Blogul Zoomra este un blog de educatie in sport, care isi propune sa aduca teme relevante si utile pentru cititorii sai.

Asadar, cu fiecare articol pe care il publicam, ne dorim sa aducem un plus de valoare in ceea ce priveste cunostintele și ideile cititorilor. Suntem astfel pretentiosi cu ceea ce publicam și ne așteptam ca si editorii nostri să fie! Prima intrebare este „Cat de interesant/relevant ar fi asta pentru un participant sau pentru un organizator de competitii sportive?”

Stil simplu si concis

Articolele noastre trebuie sa fie usor de parcurs, si sa aiba un stil simplu si clar. Ne dorim ca inainte de toate, articolele publicate sa aiba substanța, și mai apoi sa fie citite foarte usor. Termenii mai complecsi ne place sa ii explicam, iar primul lucru pe care ni-l imaginam cand ne punem în fata calculatorului este cum am explica acel lucru dacă am avea cititorul în fata noastră.

Experiente personale

Articolele sunt cu atat mai interesante cu cat în ele se regasesc exemple, experiente personale.

 

Dacă vrei sa devii contributor blog.ZOOMRA si echipa noastra sa devina echipa ta, te rugam sa completezi campurile de mai jos.

 

*Scriindu-mi esti de acord cu utilizarea datelor tale (email, nume) pentru a putea pastra corespondenta si, ulterior, pentru a-ti face un cont in care iti publici articolul. Politica de confidentialitate o gasesti aici.